PERSBERICHT

Na uitreiking van vakjuryprijzen Challenge DE KUNST VAN HET ZIEN

WORDT NU OOK UW MENING GEVRAAGD

De juryleden van de Challenge De kunst van het zien, heeft onlangs in de Fermerie de vakjury winnaars bekend gemaakt.
De 1e prijs is naar Frieda Renssen gegaan met haar werk ‘Kijk en beleef’. Een spannende samengesteld collage met gemengde techniek. De andere prijswinnaars zijn Jeannette Vreedeveld met ‘Dagpauwoog’ en Annet Batelaan met ‘Zicht op vrijheid’. De kunstenaars wonnen elk een geldprijs van 750, 500 respectievelijk 250 euro. Aan de wedstrijd doen 24 (professionele en amateur) kunstenaars mee.

Nu wordt uw mening gevraagd!

Dat kan digitaal op de link hieronder. De werken zelf kunnen worden bekeken in de etalage van de voormalige ArtBrutGalerij aan de Nieuwstraat in Deventer. Dit kan tot 1 maart. Degene met de meeste stemmen komt in aanmerking voor de publieksprijs; één complete bril met een maximum waarde van €1.200,- Daarnaast worden er onder de publieksstemmers 5 zonnebrillen verloot. De winnaar van de publieksprijs wordt 2 maart om 16.00 uur bekend gemaakt bij Zien & Gezien Worden, Broederenstraat 22 Deventer.

Deze sympathieke Challenge is mede mogelijk gemaakt door ondersteuning van het Art Brut Platform en onze preferred suppliers waaronder: 
Rodenstock, Optiplus, Eschenbach, Odé, Eyes 2 be en Silhouette.

Hieronder zie je een collage van de inzendingen. Klik op de illustratie voor een nadere beschouwing.