Flair

Made in Germany

Kwaliteit, design en service zijn fundamentele waarden bij Flair, want kwaliteit die gemaakt is in Duitsland heeft een traditie; een traditie die dit merk al meer dan 60 jaar in stand weet te houden. Wat Flair betreft staat ‘Made in Germany’ voor een kwaliteitsbelofte die tot in het kleinste detail wordt nageleefd.

Over Flair brillen

Flair werd opgericht in 1946. Het merk staat voor innovatieve, tijdloze designs, voor een buitengewone licht gewicht en voor het allerbeste draagcomfort. Bovendien wordt er gebruik gemaakt van zeer kwalitatief hoogwaardige materialen, waaronder Bio-Steel®, roestvast staal, titanium, acetaat, bizonhoorn, edelstenen en echt goud. Het merk is tevens verantwoordelijk voor de productie van het aller lichtste acetaat montuur ter wereld. Het uitgebreide Flair assortiment bevat monturen voor dames en heren, voor elke smaak en stijl, van randloze tot volledig omrande modellen. En om zich constant te kunnen aanpassen aan de nieuwste trends, wordt ongeveer een derde van alle monturen elk jaar door nieuwe modellen vervangen.

Flair brillen bij Zien & Gezien Worden

Bent u benieuwd naar onze collectie Flair brillen? Kom dan gewoon eens langs bij Zien & Gezien Worden in Deventer. Hier kunt u op uw gemak verschillende modellen uitproberen en u door onze deskundige medewerkers laten adviseren. Uiteraard leveren wij ook nog vele andere brillenmerken.