Klasse in zien

Sir John

Voor elke gelegenheid de juiste bril

Er zijn van die brillenmerken waarvan u simpelweg niet maar één exemplaar kunt hebben, gewoon omdat de monturen allemaal zo geweldig zijn. Sir John is ook zo’n merk. En gelukkig zijn de prijzen scherp genoeg om de aanschaf van meer dan één bril te verantwoorden.

Over Sir John brillen

Sir John verrast ons keer op keer met een enorme diversiteit aan monturen. We zien strakke, moderne monturen en subtiele randloze designs, maar ook gewaagde monturen die wellicht zelfs licht provocerend zijn. Ook als u op zoek bent naar een expressieve bril in een felle kleur zult u in de brillencollecties van Sir John ongetwijfeld iets naar uw smaak vinden; luchtig turquoise, dieppaars, knalrood… het is allemaal mogelijk! Ook wat betreft materialen wordt er volop gevarieerd. Daarbij is Sir John één van die brillenmerken die een hoge kwaliteit biedt voor een aantrekkelijke prijs.

Sir John brillen bij Zien & Gezien Worden

Bij Zien & Gezien Worden vindt u zowel dames- als herenbrillen van Sir John. Daarnaast leveren wij ook leesbrillen en kinderbrillen van dit merk. Benieuwd of er voor u ook een mooi montuurtje tussen zit? Kom dan gewoon eens langs bij onze vestiging in Deventer. We helpen u graag bij het uitzoeken van uw ideale bril!