HAD U DAT VERWACHT?

GARANTIE: EEN UITGESPROKEN ZAAK!

Garantie op uw bril en/of lenzen

De garantie op uw bril of lenzen is in Nederland wettelijk geregeld. Indien u binnen 6 maanden na aanschaf van uw bril of lenzen een gebrek constateert, dan heeft u recht op kosteloze vervanging of herstel. Wanneer u het gebrek pas na 6 maanden constateert, heeft u alleen recht op kosteloze vervanging of vergoeding als u kunt aantonen dat het gebrek niet door u is veroorzaakt. De garantie op uw bril en/of lenzen is ook van toepassing op producten die in de uitverkoop zijn aangeschaft.

Houdt u er rekening mee dat de garantie altijd op basis van vervanging of herstel is; alleen in het zeldzame geval dat vervanging of herstel redelijkerwijs niet mogelijk is, kunt u aanspraak maken op restitutie van het aankoopbedrag.

Garantie bij Zien & Gezien Worden

Zien & Gezien Worden is een door NUVO erkend optiekbedrijf. NUVO is de brancheorganisatie van ondernemers in de optiek. Een door NUVO erkend optiekbedrijf biedt in veel gevallen een langere garantietermijn en betere voorwaarden. Bij geschillen over de garantie bij NUVO leden kunnen klachten worden voorgelegd bij de onafhankelijke Geschillencommissie Optiek. Wilt u meer weten over de garantie op uw bril en/of lenzen, neemt u dan gerust contact met ons op of kom langs bij onze winkel in Deventer. Onze medewerkers staan u graag te woord!