Sinner

Volg uw passie

Sinner heeft een passie voor zijn producten en gelooft in zijn dromen. En dat is iets waar we allemaal een voorbeeld aan zouden moeten nemen. Door uw passie te volgen kunt u vrijwel alle obstakels in het leven overwinnen en uw dromen laten uitkomen. Er zit een sinner in ons allemaal!

Over Sinner

Sinner werd gelanceerd in 1996. Het merk richtte zich toen nog exclusief op sport zonnebrillen. Inmiddels is Sinner uitgegroeid tot een internationaal lifestylemerk dat in 24 verschillende landen verkocht wordt, en naast zonnebrillen ook brilaccessoires, skibrillen, helmen, wintersportkleding, tassen en slippers maakt. De focus ligt echter nog altijd op de zonnebrillen, welke worden ontwikkeld in samenwerking met topatleten en kunstenaars. Er wordt gebruik gemaakt van innovatieve technologieën, en de designs worden geïnspireerd door de laatste trends. Dit resulteert in een indrukwekkend assortiment zonnebrillen waarmee u uw ogen optimaal tegen de elementen kunt beschermen. Behalve de gewone zonnebrillen en sport zonnebrillen heeft het merk ook een speciale Handmade Collection ontwikkeld, met zonnebrillen die vervaardigd zijn uit acetaat en bamboe. Elke zonnebril is volledig met de hand gemaakt, duurzaam en lichtgewicht. U heeft zelf de keuze om de bril op sterkte te nemen, dit hoeft niet per se Bovendien zijn deze brillen voorzien van gepolariseerde SINTEC® glazen die zorgen voor een verhoogd contrast en een verbeterde dieptewaarneming. Uiteraard met 100% bescherming tegen UVA, UVB en UVC!

Sinner zonnebrillen bij Zien & Gezien Worden

Bij Zien & Gezien Worden vindt u Sinner zonnebrillen in elke stijl en kleur. We hebben geweldige modellen voor dames, heren en kinderen. U bent van harte welkom bij onze winkel in Deventer om een mooi exemplaar uit te komen zoeken.