Serengeti

Serengeti is een Amerikaans brillenmerk dat zich al sinds 1982 specialiseert in het ontwikkelen van innovatieve zonnebrillen. Origineel was de bril bedoeld voor gebruik in een woestijn. Dit is ook de oorsprong van de naam.

Innovatieve zonnebrillen

Alle premium zonnebrillen van Serengeti zijn uitgerust met gespecialiseerde technologieën zoals Spectral Control, dat het contrast en de definitie verbeterd, en filtertechnieken die details, waarneming van diepte en kleurdefinitie optimaliseren. Serengeti is niet alleen pionier van de photochromic technologie, het merk verwerkt deze ook in glas dat ze maken. Al die innovatieve en technische elementen zijn speciaal ontwikkeld voor situaties waarin de ogen optimaal moeten presteren. Zo zijn de brillen geschikt voor iedereen, maar bij uitstek voor piloten en chauffeurs. Serengeti is tevens de officiële sponsor van het Aston Martin Jota Sport raceteam.

Ons Serengeti assortiment

Bij Zien & Gezien Worden vindt u een zeer uitgebreid assortiment met Serengeti brillen voor zowel dames als heren. Of u nu op zoek bent naar een modieuze zonnebril voor dagelijks gebruik of een exemplaar dat bij uitstek geschikt is voor tijdens het sporten of het beoefenen van andere activiteiten, er is voor ieder wat wils te vinden. U heeft de keuze uit diverse metalen en kunststof monturen in een breed scala aan stijlen. Daarnaast heeft u zelf de keuze om de zonnebril op sterkte te nemen of niet. Onze specialisten helpen u graag bij het uitzoeken van een geschikt exemplaar!