Prego

“Nordic light meets southern glamour”

De naam doet vermoeden dat het om een Italiaans merk gaat, maar Prego is in feite afkomstig uit Denemarken. Het merk combineert Scandinavische degelijkheid met een vleugje van die zuidelijke glamour! Het familiebedrijf werd in 1966 opgericht door Frands Jensen, en wordt vandaag de dag gerund door zijn kleinzoon Jesper Jensen. Prego zonnebrillen zijn inmiddels een begrip en worden in meer dan 30 verschillende landen verkocht.

Over Prego

De zonnebrillen van Prego zetten elk seizoen weer de standaard voor wat we van een goede zonnebril mogen verwachten. Elk Prego montuur is vervaardigd uit meerlaags acetaat en wordt zorgvuldig met de hand gepolijst, zodat u geen last heeft van scherpe randjes. De zachte siliconen neuspads dragen bovendien bij aan een optimaal draagcomfort. Prego maakt uitsluitend gebruik van de beste kwaliteit glazen, gemaakt van CR-39, polycarbonaat of gepolariseerd TAC. Daardoor blijven de ogen optimaal beschermd tegen de schadelijke UV-stralen van de zon. Wat betreft designs heeft u volop keuze; zo zijn er stoere, robuuste monturen voor heren en verfijnde, tijdloze modellen voor dames. Prego is een aanrader voor iedereen!

Prego zonnebrillen bij Zien & Gezien Worden

Prego zonnebrillen zijn uitstekend geschikt voor wie een goed en betaalbaar zonnebril wil hebben. Deze kan kun je op sterkte nemen maar dit hoeft niet. Kom gerust eens langs bij Zien & Gezien Worden voor een oogmeting of een deskundig advies! We helpen u graag bij het uitzoeken van de perfecte zonnebril.