Traction

Perfecte harmonie

Een bril is niet slechts een simpele remedie voor uw zichtproblemen; het is ook een luxe accessoire om uw gezicht te ‘kleden.’ Dit vraagt om een perfectie harmonie tussen het montuur en het gezicht. Het Franse merk Traction weet die harmonie als geen ander te bereiken!

Over Traction brillen

Het bedrijf dat later Traction zou worden, werd in 1872 opgericht door Edouard Gros en wordt al vijf generaties door dezelfde familie gerund. Het bedrijf specialiseerde zich in de eerste instantie in het maken van haarornamenten. In 1930 begonnen zij met het maken van brillen. Vijftig jaar later, toen Thierry Gros de leiding overnam, lanceerde hij zijn eigen brillencollectie. En dat was het begin van Traction zoals we het nu kennen. De merknaam is afgeleid van Traction Avenue, een straat in Los Angeles die bekend staat om zijn kunstdistrict. Het merk zelf laat zich inspireren door de Californische vrije geest en moderniteit. We zien ook heel veel retro monturen bij dit merk. Kenmerkend voor Traction brillen is dat het merk geen logo’s laat zien; stijl is prioriteit nummer 1! Het merk wordt door veel opticiens verkocht en in heel Europa geprezen vanwege zijn creatieve monturen, die stuk voor stuk in Frankrijk worden ontworpen en gemaakt.

Traction brillen bij Zien & Gezien Worden

Of u nu op zoek bent naar een Traction bril of zonnebril, bij Zien & Gezien Worden vindt u ongetwijfeld een montuur dat in alle opzichten aan uw wensen voldoet. Maak gebruik van onze online pasfunctie