Rodenstock

Een beter zicht én een beter uiterlijk

Rodenstock streeft naar het optimaliseren van het zicht, het vergroten van het draagcomfort en het creëren van een design dat de persoonlijkheid van de drager benadrukt. Met andere woorden: Rodenstock verbetert uw zicht én uw uiterlijk!

Over Rodenstock brillen

Rodenstock, dat al in 1877 werd opgericht, maakt zowel monturen als brillenglazen. En dat biedt zichtbare voordelen. Met een Rodenstock bril bent u verzekerd van persoonlijk maatwerk, een perfect ontwerp en kwalitatief hoogwaardige materialen. Het merk weet technische innovaties moeiteloos te combineren met een tijdloos design en een maximaal draagcomfort. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat Rodenstock al tientallen jaren tot de internationale marktleiders op het gebied van brillen behoort – het uit Duitsland afkomstige merk wordt in meer dan 85 verschillende landen verkocht. Rodenstock biedt u overigens ook een indrukwekkende collectie met zonnebrillen, welke een aantrekkelijk design met een optimale bescherming combineren.

Rodenstock brillen bij Zien & Gezien Worden

Een wereldwijd gerenommeerd brillenmerk als Rodenstock mag uiteraard niet in ons assortiment ontbreken. Bent u benieuwd naar onze complete Rodenstock collectie, komt u dan gewoon een langs bij Zien & Gezien Worden in Deventer. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte bril!