Henry Jullien

Een bril zoals alleen Franse ontwerpers hem kunnen maken

Toen Henry Jullien in 1921 werd opgericht, werden brillen puur als functionele gebruiksvoorwerpen beschouwd. Henry Jullien creëerde een compleet nieuwe richting, met een focus op innovatie en perfectie. Vooruitstrevende technieken werden gecombineerd met elegant, subtiel design. En die werkwijze leverde het merk internationaal succes op.

Over Henry Jullien brillen

Kwaliteit en creativiteit vormen al meer dan 95 jaar de kernwaarden van Henry Jullien. Het Franse merk maakt uitsluitend gebruik van de allerbeste materialen en voorziet in de wensen van de meest veeleisende brildrager. De materialen die Henry Jullien gebruikt zorgen niet alleen voor brillen met een verfijnde look, maar ook voor een uitzonderlijk lange levensduur; de toegepaste technieken beschermen de monturen optimaal tegen de corrosie en oxidatie die normaal gesproken veroorzaakt wordt door het contact met de huid. Ook wat design betreft weet Henry Jullien zich schijnbaar moeiteloos van andere merken te onderscheiden; we zien kleurrijke ontwerpen van phynox, luxe monturen van walsdoublé, maar ook exemplaren van massief goud, soms zelfs versierd met waardevolle edelstenen. En dat zonder te opzichtig te worden.

Henry Jullien brillen bij Zien & Gezien worden

Zoekt u een bril met een gedistingeerde maar toch bescheiden uitstraling? Dan vindt u in onze collectie Henry Jullien brillen ongetwijfeld iets naar uw smaak. Kom gerust bij ons langs en laat ons u helpen om de perfecte bril te vinden. Zien & Gezien Worden helpt u graag verder met een deskundig advies!