DE THUISWERKBRIL

De thuiswerkbril, helemaal van deze tijd!

Werkt u thuis? Waarschijnlijk zit u iets minder lekker dan op je kantoorstoel. De eettafel waaraan u werkt is eigenlijk net een beetje te laag. En het contact met uw collega’s gaat digitaal. Oftewel: u heeft nu nóg meer schermtijd dan op kantoor. Maak het uzelf zo relaxed mogelijk met een thuiswerkbril. Een topoplossing voor iedere thuiswerker. Ja, ook als u nog onder de 40 bent.

Prettiger dan een multifocale bril

De thuiswerkbril (met Ergo glazen) geeft uw ogen een groter en rustiger kijkoppervlak dan uw multifocale bril. Die is namelijk optimaal geslepen voor ver weg en voor dichtbij, maar niet voor die tussenafstand waar uw computerscherm staat. Voor een korte periode is dat niet zo erg. Maar al vanaf 2 uur schermtijd per dag is een computerbril prettiger voor uw ogen.

Ideaal voor jonge thuiswerkers

Bent u onder de 40? Dan heeft u waarschijnlijk nog geen leesbril. Toch hebben ook uw ogen soms een beetje hulp nodig. Daarom hebben we een thuiswerkbril (met Mono® Plus glazen) ontworpen speciaal voor mensen tussen de 25 en de 40.

Hoe zit dat? Onderin de bril slijpen we een minimale sterkteverandering. Door deze ondersteuning hoeven uw ogen net iets minder hard te werken bij het in- en uitzoomen. Bijvoorbeeld als u even op je telefoon kijkt. Uw bril doet het werk voor je!

De voordelen!

– De thuiswerkbril wordt op maat gemaakt, zodat hij uw persoonlijke kijkgewoonten ondersteunt
– Comfortabel en ontspannen werken
– Ergonomische werkhouding, minder last van nek en schouders
– U bent minder vermoeid, zodat u meer energie heeft aan het einde van de dag
– Blauwfilter op uw glazen is mogelijk

Een complete thuiswerkbril met Mono® Plus glazen heeft u al vanaf € 249. Kiest u voor Érgo glazen dan heeft u die al vanaf € 279. Keuze uit 8 monturen en 4 kleuren. Een mogelijke oogmeting is gratis!

Geïnteresseerd geraakt? Maak een afspraak!