Titanflex

Een ongekende flexibiliteit

Stelt u zich eens voor dat u een bril had die na vervorming gewoon weer terugkeert naar zijn oorspronkelijke staat. Een bril die flexibel, robuust en vederlicht is. In de toekomst misschien? Nee hoor; met een bril van Titanflex profiteert u nu al van deze kwaliteiten!

Over Titanflex brillen

Titanflex werd opgericht in 1988 en zorgde met zijn innovatieve titanium brillen voor een revolutie in de brillenmarkt. Titanflex brillen behoren nog altijd tot de meest kwalitatief hoogwaardige brillen die er verkrijgbaar zijn. Titanium behoort tot de tien meest voorkomende elementen die in de aardkorst te vinden zijn. Het extractieproces is echter zeer complex; het mineraal moet aan verschillende chemische processen worden onderworpen om uiteindelijk metaal te worden. Het resulterende materiaal is maar liefst tien keer flexibeler dan conventioneel verenstaal en extreem robuust, iets waar u dankbaar voor zult zijn als u bijvoorbeeld eens op uw bril gaat zitten of uw bril laat vallen. Ook zijn ze een derde lichter dan conventionele monturen. De in Duitsland geproduceerde monturen van Titanflex bieden de drager bovendien een ongekend comfort en een tijdloze uitstraling.

Titanflex brillen bij Zien & Gezien Worden

Bij Zien & Gezien Worden vindt u een mooi assortiment met Titanflex brillen voor dames, heren en kinderen. Titanflex biedt tevens een indrukwekkende collectie zonnebrillen, waarmee u er ook op zonnige dagen cool uitziet. Kom gerust eens langs bij onze winkel in Deventer en laat u door onze medewerkers helpen bij het vinden van de perfecte bril!