Service op afspraak!

U en wij hebben in de afgelopen periode ervaren dat we u nog beter van dienst kunnen zijn, als we dat op afspraak doen. Doordat u een afspraak heeft, zijn wij voorbereid en hebben wij uw gegevens al bij de hand. En we kunnen onze volledige aandacht aan u geven, doordat we niet afgeleid (kunnen) worden door andere winkelbezoekers.

Wanneer u van onze diensten gebruik wilt maken, verzoeken wij u dus een afspraak te maken. Op deze pagina vind u daarvoor de linkjes. Maar u kunt natuurlijk ook een e-mail met een terugbelverzoek sturen naar info@zienengezienworden.nl onder vermelding van uw telefoonnummer en de reden voor uw verzoek. U kunt ook bellen naar 0570 – 626900. Gebruik dit nummer ook voor spoed-eisende zaken, dan proberen wij u nog dezelfde dag te helpen.

Op dinsdag t/m zaterdag is er tussen 13.00 en 14.00 uur gelegenheid om even binnen te lopen voor vragen of aankopen waar geen meting of aanpassing voor nodig is. Dan hanteren we natuurlijk wel de op dat moment geldende Corona-regels, bijvoorbeeld met betrekking tot het aantal bezoekers.

U bent van harte welkom in onze zaak!