Preventief oogonderzoek?

Bij Zien & Gezien Worden bent u verzekerd van de meest nauwkeurige metingen!

 • Deskundige oogzorg sinds 1972
 • Gespecialiseerd in bijzondere oogafwijkingen
 • Persoonlijke service en advies

Preventief oogonderzoek inplannen?

Ja, bel mij voor het maken van een afspraak!

  Bel mij vandaag om een afspraak te maken.

  Preventief oogonderzoek

  Zichtproblemen ontstaan doorgaans niet van de ene op de andere dag. Ogen gaan vaak heel langzaam achteruit, waardoor veel mensen niet eens merken dat ze slechter gaan zien. Pas als ze bij de opticien zijn en glazen op sterkte voor hun ogen krijgen, merken ze hoe groot het verschil is geworden. Wanneer oogafwijkingen niet gecorrigeerd worden, kan dit tot allerlei bijkomende klachten leiden, zoals bijvoorbeeld hoofdpijn, nekklachten en concentratieproblemen. Om nog maar niet te spreken over de gevaren die slecht zien in het verkeer kan opleveren!

  Voordelen van een preventief oogonderzoek

  Het is daarom zeker aan te raden om eens in de paar jaar een preventief oogonderzoek te laten uitvoeren, ook als u nog nergens last van heeft. Op die manier weet u zeker dat u er tijdig bij bent als uw visuele vaardigheden wel achteruitgaan. Wanneer tijdens een preventief oogonderzoek een afwijking wordt vastgesteld, volgt een doelgerichte visuele screening. Uiteraard vertellen wij u alles dat u moet weten en bieden wij deskundig advies over te de nemen vervolgstappen, zoals het aanmeten van een bril of lenzen.

  De nauwkeurigste meting in de wijde omtrek

  Ja, ik maak gebruik van deze uitnodiging

   Bel mij vandaag om een afspraak te maken.

   Zien & Gezien Worden

   Oogje Zien & Gezien Worden

   = kijken en bekeken worden

   Met de beste oogzorg in de verre omtrek de stijlvolste modellen tegen de fijnste prijsstelling en de meest gezellige winkel in Deventer.