Oogtest kind bij Zien & Gezien Worden

Voor de meest nauwkeurige meting in de verre omtrek

 • Oogmetingen voor alle leeftijden
 • Sinds 1972 gespecialiseerd in oogzorg
 • Geavanceerde meetapparatuur

Wilt u een oogtest voor uw kind laten uitvoeren?

Ja, bel mij voor het maken van een afspraak!

  Bel mij vandaag om een afspraak te maken.

  Oogtest kind

  Het is heel belangrijk dat eventuele oogafwijkingen in een vroeg stadium worden vastgesteld. Want als uw kind bijvoorbeeld verziend is en dit niet tijdig wordt geconstateerd, kunnen de ogen zeer snel verder achteruitgaan. Wanneer één of beide ouders brildragend zijn, is de kans groot dat het kind ook een brilletje nodig heeft. Laat de ogen van uw kind dan vrijblijvend eens onderzoeken.

  Oogtest kind bij Zien & Gezien Worden

  Als gespecialiseerde optiek weten wij als geen ander om passende oogzorg te verlenen voor alle leeftijden. Voor een oogtest bij uw kind bent u bij ons dan ook aan het juiste adres!

  Dankzij onze kennis en geavanceerde meetapparatuur zijn wij in staat om afwijkingen tot op één achtste nauwkeurig te kunnen bepalen. Een oogtest bestaat uit een intakegesprek, een computer oogmeting, de uitgebreide daadwerkelijke oogmeting en een controle op de functionele samenwerking tussen beide ogen. Een oogtest is overigens helemaal niet eng – onze opticiens weten heel goed hoe ze uw kind op zijn of haar gemak kunnen stellen. Bij twijfel sturen we uw kind door naar de oogarts waar wij nauw mee samen werken. Blijkt uit de oogmeting dat uw kind een bril nodig heeft? Dan kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor het uitzoeken van een mooi montuurtje!

  Wilt u eerst eens zien hoe een bril bij uw kind staat? Dat kan nu ook online! klik hier om online brillen te passen!

  De nauwkeurigste meting in de wijde omtrek

  Ja, ik maak gebruik van deze uitnodiging

   Bel mij vandaag om een afspraak te maken.

   Zien & Gezien Worden

   Oogje Zien & Gezien Worden

   = kijken en bekeken worden

   Met de beste oogzorg in de verre omtrek de stijlvolste modellen tegen de fijnste prijsstelling en de meest gezellige winkel in Deventer.