Yf & Mart

“De look van morgen, met een knipoog naar het verleden.”

Retro is een nieuw product in een oud jasje. We zien de laatste jaren steeds meer nieuwe producten met een retro design. Ook in de brillenwereld is retro nu zeer in trek. We zien dan ook veel brillenmerken die zich laten inspireren door de brillen die in de jaren 50, 60, 70 en 80 populair waren.

Over Yf & Mart brillen

In 2009 presenteerde het echtpaar Yvonne en Marald hun eigen brillenmerk Yf & Mart. Het Nederlandse merk specialiseert zich in het creëren van leuke retro brillen, waarvan de stijl uit de jaren 50 op een speelse manier wordt afgestemd op de huidige trends. Yf & Mart maken brillen met karakter! Alle monturen worden met de hand vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige materialen, waaronder acetaat en titanium. Daardoor bent u verzekerd van jarenlang draagplezier. De kleurrijke collectie van Yf & Mart biedt voor ieder wat wils! Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat zowel klanten als opticiens zelf razend enthousiast zijn over dit oer-Hollandse brillenmerk.

Yf & Mart brillen bij Zien & Gezien Worden

Wilt u ook zo’n hippe, kleurrijke retro bril van Yf & Mart? Dan bent u bij Zien & Gezien Worden aan het juiste adres! Kom gerust bij ons langs om de collectie te passen en te bekijken welk model het beste bij u past. Onze medewerkers helpen u graag met een deskundig advies! U kunt overigens ook bij ons terecht voor een mooie Yf & Mart zonnebril.