Rocco

De terugkeer van een legende

Hij verscheen voor het eerst in de jaren 60, de bril met de gele cirkel. Er werden destijds meer dan 4 miljoen exemplaren van verkocht. Ineens verdween hij van de aardbodem. Maar na twintig jaar, in 2014, keerde Rocco by Rodenstock terug. En voorlopig gaat deze klassieker nergens heen; Rocco brillen zijn jong, hip, speels en beter dan ooit!

Over Rocco brillen

Rocco by Rodenstock biedt u een hippe brillencollectie die gekenmerkt wordt door geweldige kleurexplosies en opvallende modellen met een knipoog naar de sixties. Ideaal voor wie op zoek is naar een leuk retro montuurtje! Rocco by Rodenstock is, net als in de sixties, te herkennen aan de gele Rocco cirkel die elke bril een onderscheidend vleugje kleur geeft. Het merk maakt bovendien gebruik van ultramoderne materialen, waardoor u verzekerd bent van een uitstekende kwaliteit en een optimaal draagcomfort. We hadden best hoge verwachtingen hebben van het dochtermerk van Rodenstock, maar Rocco heeft deze allemaal overtroffen!

Rocco brillen bij Zien & Gezien Worden

Als Rodenstock dealer vinden we dat Rocco brillen niet in ons assortiment mogen ontbreken. U kunt de Rocco brillen in onze collectie online passen, maar u bent uiteraard ook van harte welkom bij onze winkel in Deventer. Hier kunt u in alle rust passen en uitproberen, en kunnen onze deskundige medewerkers u tevens van advies voorzien.