Paragraphe

De juiste bril voor uw gezicht

Voor veel mensen is hoe een bril hen staat het belangrijkste aspect bij het uitkiezen van een nieuw montuur. Er zijn drie belangrijke punten om op te letten. Ten eerste moet uw bril uw sterke punten benadrukken. Heeft u bijvoorbeeld blauwe ogen, dan kan een blauw montuur deze meer laten opvallen. Ten tweede moet de vorm van het montuur in contrast zijn met de vorm van uw gezicht. En tot slot moet de grootte van het montuur passen bij de grootte van uw gezicht.

Over Paragraphe brillen

Paragraphe brillen zijn verfijnd en modern. Dit Franse merk, dat in 1998 op de markt werd gebracht, maakt gebruik van een subtiele mix van kleuren, vormen en modellen, geïnspireerd door de huidige trends in design en Haute-Couture. De kleuren van de monturen worden gebruikt om de aandacht naar de ogen te trekken. Behalve monturen in felle kleuren biedt Paragraphe ook schitterende klassieke modellen, cat-eye monturen en intrigerende monturen die ons doen denken aan de jaren 80. Bovendien zijn Paragraphe brillen van een uitstekende kwaliteit, zoals u dat van een modern brillenmerk mag verwachten.

Paragraphe brillen bij Zien & Gezien worden

Zien & Gezien Worden biedt u een indrukwekkende collectie Paragraphe brillen en nodigt u graag uit bij onze winkel in Deventer om te komen passen. Uiteraard kunt u ook altijd bij ons terecht voor een oogmeting of een deskundig advies. Onze ervaren medewerkers helpen u met liefde verder!