Caroline Abram

“How glamorous to be farsighted!”

Slechtziend zijn wordt door veel mensen beschouwd als een handicap, of een last waar ze hun hele leven mee opgescheept zitten. Maar er is een vrouw die van slechtziend zijn iets betoverends weet te maken. Haar creaties zorgen dat andere vrouwen zich mooier en sensueler gaan voelen. Of gewoon meer als zichzelf.

 

Over Caroline Abram brillen

De Franse opticien Caroline Abram begon in 1998 met het ontwerpen van sieraden en accessoires voor de brillenmarkt. Haar vergrootglazen, kettingen en vooral haar lorgnetten leverden haar al snel internationaal succes op. In 2008 ontwierp Abram haar eigen brillenlijn, geïnspireerd door de sixties, vintage en South Beach in Florida. De felle kleuren en extreme vrouwelijkheid van haar ontwerpen vielen in de smaak, en ze kreeg regelmatig de vraag van haar klanten of ze ook hetzelfde voor kinderen maakte. Daarom lanceerde ze in 2014 haar Tête à Lunettes collectie, waarvoor ze al in het eerste jaar een Silmo award voor beste kinderdesign ontving.

 

Caroline Abrams brillen bij Zien & Gezien worden

Zien & Gezien Worden biedt u een uitgebreid assortiment Caroline Abram brillen, met naast reguliere modellen en zonnebrillen (voor vrouwen, maar ook unisex!) tevens een speelse, kleurrijkcollectie voor kinderen en een indrukwekkende lijn met accessoires. Kom gerust eens bij ons langs en laat u inspireren door Caroline Abrams elegante, sensuele ontwerpen!