Bevel

De meest onderschatte cosmetische verbetering

Volgens Richard Mewha en Rick Nelson is een bril de meest onderschatte cosmetische verbetering. En als u erover nadenkt, dan kunt u het daar alleen maar mee eens zijn. Miljoenen mensen dragen een bril, en toch hebben de meesten van hen slechts één bril. Daar doen ze alles mee: werken, sporten, uitgaan, televisiekijken…

Over Bevel brillen

Mewha en Nelson, die in 1999 Bevel oprichtten, hebben hun carrières gewijd aan het maken van brillen die net zo veel invloed hebben op uw stijl en zelfvertrouwen als uw kleding of uw cosmetica. Terwijl Richard zich focust op design, neemt Rick alle andere facetten van hun bedrijf voor zijn rekening. Bevel streeft naar een klassieke maar minimalistische esthetiek en maakt gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen die in Japan worden geproduceerd. Bovendien besteden ze veel aandacht aan innovatie, zodat hun Bevel brillen er beter uitzien, beter passen en beter presteren. Het ultieme doel van Bevel is om mensen te helpen zich goed over zichzelf te voelen. Als iedereen een Bevel bril had, zou de wereld er op meerdere manieren beter uitzien.

Bevel brillen bij Zien & Gezien worden

Kom gerust langs bij Zien & Gezien Worden om ons complete aanbod Bevel brillen te bekijken. We hebben vele opties voor zowel dames als heren. Uiteraard helpen wij u ook graag met een uitgebreide oogmeting en een deskundig advies over welke modellen het beste bij de vorm van uw gezicht passen.